Dani otvorenih vrata tehničke kulture Grada Našice

Dana 08. lipnja 2019. godine na Trgu dr. Franje Tuđmana u Našicama s početkom u 09:00h održani su dani otvorenih vrata tehničke kulture Grada Našice. Tijekom dana omogućen je bio obilazak štandova koji su bili postavljeni na prostoru trga gdje je Zajednica tehničke kulture Grada Našice, Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije, Zajednica tehničke kulture Grada Osijeka, Aero klub Osijek, Aero klub „Delta krila“ Našice, Radio klub „Našice“ Našice i Foto Video klub „Našice“ Našice predstavile svoj rad.

Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije (Zajednica) prisustvovala je obilježavanju dana otvorenih vrata sa provođenjem radionica 3D modeliranja i printanja te Izrada svjetlećih bedževa. Odaziv djece na radionica bio je velik, djeca su naučila modelirati i ispisati pločicu sa svojim imenom na 3D pisaču te spojiti i zalemiti bedž.

Ovim putem želimo zahvaliti Zajednici tehničke kulture Grada Našica koja nam je omogućila da prikažemo rad Zajednice kroz radionice i svim prisutnim građanima koji su se okušali u printanju i modeliranju uzoraka te lemljenju istih.