Rad skupštine i Tijela Zajednice

 

Poslovnik o radu upravnog odbora Zajednice tenhičke kulture Osječko-baranjske županije (PDF format)

Poslovnik o radu upravnog odbora Zajednice tehničke kulture Osječko-baranjske županije

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Poštovane članice ZTK OBŽ!

Obavještavam Vas da je Stručna služba ZTK OBŽ zaprimila dva zahtjeva za sazivanje 

       5. Izvanredne Skupštine ZTK OBŽ i to:

 • prvi Zahtjev koji je dana 17.07.2020. godine dostavila Udruga Društvo agronoma Osijek u svrhu izbora Predsjednika ZTK OBŽ,
 • drugi Zahtjev koji je dana 20.07.2020. godine dostavila Udruga Zajednica tehničke kulture Grada Đakova (dalje ZTK Grada Đakova) u svrhu izbora Predsjednika, Dopredsjednika, članova Upravnog odbora i članova Stegovnog suda ZTK OBŽ.

S obzirom na činjenicu da je prilikom održavanja 4. Izvanredne Skupštine ZTK OBŽ  (dana 18. lipnja 2020.) pod točkom 6. Dnevnog reda donesena Odluka o razrješenju svih tijela Zajednice odbija se Zahtjev za sazivanjem 5. Izvanredne skupštine dostavljen od strane članice - Društva agronoma Osijek, a postupiti će se prema Zahtjevu koji je dostavljenom od strane članice - ZTK Grada Đakova.

Prema Zahtjevu ZTK Grada Đakova 5. Izvanredna Skupština ZTK OBŽ biti će  održana dana  10. rujna 2020. godine u Osijeku prema priloženom  Dnevnom redu.

U pripremi zasjedanja, odnosno u postupku predlaganja kandidata za tijela upravljanja ZTK OBŽ, kandidate za Predsjednika, Dopredsjednika i Upravni odbor može istaknuti Predlagatelj  u suglasnosti s još tri  redovne članice Skupštine. 

 

Zainteresirane članice trebaju dostaviti prijavu kandidata u pisanom i elektroničkom obliku (na adresu: Trg J. Križanića 1 Osijek i e-poštom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.najkasnije  do 10. kolovoza 2020. godine.

Udruge mogu iskoristiti pravo promjene predstavnika u Skupštini ZTK OBŽ (Statut ZTK OBŽ,  članak 40.) na način da najkasnije do 10. kolovoza 2020. godine dostave:

 • Odluku članice o promjeni predstavnika (opoziv) i
 • novu Vjerodajnicu.

U prilogu poruke dostavljam:

 1. Dopis - poziv članicama
 2. Vjerodajnica zastupnika i zamjenika zastupnika u Skupštini ZTK OBŽ za mandatno razdoblje od 2019. do 2023. godine
 3. Izjava za predlaganje kandidata za članove Upravnog odbora ZTK OBŽ za mandatno razdoblje od 2019. do 2023. godine
 4. Izjava za predlaganje kandidata za Predsjednika i Dopredsjednika ZTK OBŽ za mandatno razdoblje od 2019. do 2023. godine
 5. Zahtjev ZTK Grada Đakova

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Poštovani predstavnici Udruga,

Upravni odbor Zajednice tehničke kulture Osječko – baranjske županije (Zajednice) na svojoj 13. sjednici koja je održana 2. lipnja 2020. godine u prostorijama Doma tehnike Osijek donio je sljedeće:

Odluku o sazivanju 4. Izvanredne Skupštine ZTK OBŽ. Skupštine će se održati u prostorijama Doma tehnike Osijek 18. lipnja 2020. godine u 18:00h.

Poziv za 4. Izvanrednu Skupštinu ZTK OBŽ

Zahtjev udruga za Izvanrednom Skupštinom ZTK OBŽ

Upitnik o funkcioniranju u 2019. godini

Prijedlog 1. Izmjena programa rada u 2020. godini

Prijedlog 2. Izmjena programa rada u 2020. godini

Financijska izvješća o radu u 2019. godini

Izvješće o radu ZTK OBŽ za 2019. usvojeno

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Poštovani predstavnici Udruga,

Upravni odbor Zajednice tehničke kulture Osječko – baranjske županije (Zajednice) na svojoj 6. sjednici koja je održana 5. prosinca 2019. godine u prostorijama Doma tehnike Osijek pod točkom 5 donio je sljedeće:

Odluku o sazivanju 3. redovne Skupštine ZTK OBŽ. Skupštine će se održati u prostorijama Doma tehnike Osijek 20. prosinca 2019. godine. 

 -   Poziv za 3. Skupštinu ZTK OBŽ 20.12.2019.

 -   Potvrda o Zastupniku

 -   Nacrt programa Javnih potreba u tehničkoj kulture na području Osječko-baranjske županije u 2019. godini

-    Prijedlog izmjena programa javnih potrebna u tehničkoj kulturi na području Osječko-baranjske županije u 2019.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Upravni odbor Zajednice tehničke kulture Osječko – baranjske županije (Zajednice) na svojoj 17. sjednici koja je održana 6. ožujka 2019. godine u prostorijama Doma tehnike Osijek pod točkom 4.1. donio je sljedeće:

 Odluku o sazivanju Skupština. Skupštine će se održati u prostorijama Doma tehnike Osijek 09. travnja 2019. godine i to prema sljedećem rasporedu:

 •         9. Redovna Skupština Zajednice s početkom u 17:30 h

                   Poziv za 9. Redovnu skupštinu ZTK OBŽ

                   Zapisnik sa 8. Redovne skupštine ZTK OBŽ

                   Prijedlog Poslovnika o radu Skupštine ZTK OBŽ

                   Izvješće o radu ZTK OBŽ u 2018. godini

                   Upitnik o funkcioniranju sustava financijskog upravljanja i kontrola za 2018. godinu

 •         1. Izborna Skupština Zajednice s početkom u 19:00 h

                   Poziv na 1. Izbornu Skupštinu ZTK OBŽ

                   Prijedlog Poslovnika o radu Skupštine ZTK OBŽ

                   Program rada ZTK OBŽ za 2019. godinu

 

Radni materijal za Skupštine biti će objavljen na web stranici Zajednice (http://www.tehnika-osijek.hr/index.php/o-zajednici/rad-skupstine-i-tijela) najkasnije do 25. ožujka 2019. godine.